Новорічна вистава «Бал Снігуроньки»

Сьогодні, 26 грудня, учні пільгових категорій нашої школи відвідали Харківський національний академічний театр опери та балету ім. Лисенко. Переглянули музичну новорічну виставу «Бал Снігуроньки».

У постановці взяли участь близько 650 артистів. Це музична вистава з безліччю запальних пісень і масових танців.

За сценарієм, Снігуронька збирається провести новорічний бал і зібрати на ньому всіх казкових друзів, але їй намагається помішати зла чарівниця Бастінда.

Снігуронька гортає чарівну книгу і відвідує різні казки, в яких допомагає героям пройти не одне випробування. Спочатку вона потрапляє в мультфільм «Мадагаскар», де разом з маленькими глядачами допомагає Алексу, Марті, Мелману і Глорії сховатися від мадам Дюбуа, яка полює за ними. Рятує звірів король Джуліан, який пропонує злій капітанші французької поліції стати його дружиною і королевою в царстві лемурів. Потрапивши в казку «Чарівник Смарагдового міста», Снігуронька допомагає Залізному Дроворубу, Опудалу і Леву сховатися від літаючих мавп злої чарівниці Бастінди.

У кожній з казкових історій внучка Діда Мороза запрошує героїв на бал. У фіналі їй все ж вдається перемогти злу Бастінду і провести грандіозне новорічне свято.

Галереї "Новорічна вистава «Бал Снігуроньки» "

Кiлькiсть переглядiв: 249