Повернутися до звичайного режиму

Новорічна вистава «Бал Снігуроньки»

Сьогодні, 26 грудня, учні пільгових категорій нашої школи відвідали Харківський національний академічний театр опери та балету ім. Лисенко. Переглянули музичну новорічну виставу «Бал Снігуроньки».

У постановці взяли участь близько 650 артистів. Це музична вистава з безліччю запальних пісень і масових танців.

За сценарієм, Снігуронька збирається провести новорічний бал і зібрати на ньому всіх казкових друзів, але їй намагається помішати зла чарівниця Бастінда.

Снігуронька гортає чарівну книгу і відвідує різні казки, в яких допомагає героям пройти не одне випробування. Спочатку вона потрапляє в мультфільм «Мадагаскар», де разом з маленькими глядачами допомагає Алексу, Марті, Мелману і Глорії сховатися від мадам Дюбуа, яка полює за ними. Рятує звірів король Джуліан, який пропонує злій капітанші французької поліції стати його дружиною і королевою в царстві лемурів. Потрапивши в казку «Чарівник Смарагдового міста», Снігуронька допомагає Залізному Дроворубу, Опудалу і Леву сховатися від літаючих мавп злої чарівниці Бастінди.

У кожній з казкових історій внучка Діда Мороза запрошує героїв на бал. У фіналі їй все ж вдається перемогти злу Бастінду і провести грандіозне новорічне свято.

Галереї "Новорічна вистава «Бал Снігуроньки» "

Кiлькiсть переглядiв: 250