6 грудня - День Збойних Сил України

З метою виховання в учнів патріотизму, шанобливого ставлення до рідної країни, гордості за наших захисників у школі організували зустріч учнів із воїнами,які брали участь у АТО. Волонтери запросили на зустріч учасників АТО.

Запрошені гості не на багато старші за учнів-старшокласників, а вже встигли побувати на війні та зустрітися зі смертю. Це люди сильної волі, міцного характеру, впевнені в собі ,справжні патріоти України. З глибоким сумом та болем в очах бійці ділилися з учнями спогадами,розповідали школярам, що пережили за час, проведений в зоні АТО. Хлопці своїм прикладом показали, що не тільки словами можна любити свою Батьківщину, але і вчинками доводити це. Відповідаючи на численні запитання учнів,запрошені воїни намагалися у доступній формі розповісти школярам про життя на війні, про те, як боронилися і наступали, про допомогу волонтерів.

Учні намалювали стіннівки на яких кожен бажаючий написав своє побажання військовим, які наразі захищають єдність та цілісність нашої країни у східних областях

Кiлькiсть переглядiв: 243