І в цьому класі радість лине...

Сьогодні свято, конкурс нині,

Сьогодні все козацтво тут.

І в цьому класі радість лине,

козацькі ігри всіх нас ждуть.

З давніх-давен людям відомо: «Дерево життя — це гілочка, на якій ростуть три листочки. Перший листочок — символ минулого, другий — сучасного, третій — майбутнього». Запорізька Січ... Мабуть, немає жодної людини на нашій багатостраждальній Україні, яка б не знала про славну Січ, про січове козацтво, їхнє лицарство.
Тяжко жилося українському народові під пануванням чужих володарів. Деякі свободолюбиві люди не могли стерпіти такої неволі. Вони кидали все і втікали в степи — захищали свою Вітчизну.

6 грудня 2012 року у школі були проведені виховні заходи, присвячені Дню збройних сил України.

Фотозвіт:

«Козацькому роду нема переводу» - 1-Б клас

/Files/images/nedel\' nachal\'noy schol/DSCN6906.JPG/Files/images/nedel\' nachal\'noy schol/DSCN6915.JPG/Files/images/nedel\' nachal\'noy schol/DSCN6936.JPG/Files/images/nedel\' nachal\'noy schol/DSCN6944.JPG/Files/images/nedel\' nachal\'noy schol/DSCN6948.JPG/Files/images/nedel\' nachal\'noy schol/DSCN6978.JPG/Files/images/nedel\' nachal\'noy schol/DSCN6961.JPG/Files/images/nedel\' nachal\'noy schol/DSCN6997.JPG/Files/images/nedel\' nachal\'noy schol/IMG_3225.jpg/Files/images/nedel\' nachal\'noy schol/IMG_3226.jpg/Files/images/nedel\' nachal\'noy schol/IMG_3260.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 354