Життя «до» та «після»

20 лютого 2014-го розпочалася збройна агресія росії проти України з переміщенням російських військових підрозділів у Криму та в районі Керченської протоки (визначено днем початку російської агресії).

Ранок 24 лютого назавжди закарбувався в пам'яті кожного українця який поділив наше життя на «до» та «після», о 03:40 ранку Росія віроломно розпочала повномасштабне вторгнення на територію України.

Від цієї дати минуло два роки, протягом яких українці показали всьому світу свою сміливість, гідність та незламність. Українські військові та цивільні пліч-о-пліч протистоять російському загарбнику й стоять на захисті незалежності, державності та національної ідентичності.

10 років в Україні триває російсько-українська війна. Проблема збереження матеріальної культурної спадщини загострюється. Наші захисники і захисниці щодня роблять все можливе, щоб зовсім скоро в Україні пролунала пісня Перемоги. Слава Україні!

Національно-патріотичне виховання під час війни є важливим елементом формування громадянської позиції та національної свідомості. У нашому ліцеї постійно проводяться уроки пам'яті, патріотичні години: “Ви всі для нас Герої”, “Незламні. Єдині”, вікторина “Слава ЗСУ! Слава Україні!”, виховні заходи, акції "Добро починається з тебе" - педагоги, учні та батьки зібрали продукти (консервація, мед, чай, кава, цукор, солодощі, їжу швидкого приготування, крупи та макарони, згущене молоко, сушені фрукти), засоби гігієни, теплі шкарпетки, медикаменти. Виготовили привітальні листівки, сувенірні патріотичні браслети, малюнків та листів-подяк,які надіслані нашим захисникам на передові лінії оборони.

Підтримка бійців, які захищають кордони України, є важливою рушійною силою, що наближає нашу державу до Перемоги. Будь-яка маленька чи велика справа допомагає у досягненні спільної мети.Разом до Перемоги! Слава Україні! Слава ЗСУ!

/Files/images/2023_2024/kartinki_dlya_stornok_/10 років.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 61