День Героїв Небесної Сотні

20 лютого стало для нас назавжди пам’ятним днем. День Героїв Небесної Сотні – це вшанування людей, які своїми щирими прагненнями до кращого майбутнього, силою духу, незламним патріотизмом і ціною власного життя змінили хід історії нашої держави. Їх назвали Небесною Сотнею – українців, які загинули в Києві на Майдані, вулицях Грушевського та Інститутській. Полягли за честь, за волю, за право бути Українцями і за свою Батьківщину. Героїчна Сотня, зробивши перший крок, журавлиним ключем полинула у вирій вічності.

Низку заходів, присвячених Героям Небесної Сотні, було проведено у нашому закладі освіти, а саме:пройшли інформаційні онлайн-хвилинки«20 лютого – День Героїв Небесної Сотні»; малювали «Ангели пам’яті» проведено Уроки Мужності«Небесна сотня:Герої не вмирають»;переглянуто тематичні відео ,проведено конкурс малюнків.

Проведення таких заходів дає змогу кожному підлітку усвідомити на скільки страшними були події того часу, збагатити свої знання про ті буремні дні, про Євромайдан та його причини, про Героїв Небесної Сотні.

/Files/images/2023_2024/kartinki_dlya_stornok_/титул.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 85