Веселий початок весняних канікул 7-Б класу у музеї наукових відкриттів “WOOM”

У музеї наукових відкриттів доводять, що наука – це цікаво та захоплююче.

Діти своїми силами підіймають автомобілі, а з піску створюють географічні карти. У харківському музеї наукових відкриттів доводять, що наука – це не лише навчання, формули, а ще й весело та цікаво. Переконались у цьому і учні 7-Б класу.

Тут монети зникають у “чорній дірі”, можна підняти автомобіль завдяки своїй силі, а також, навіть, якщо у вас немає музичної освіти – зіграти будь-яку мелодію на арфі . Тут, навіть, оселився Почекун . Усе це, а загалом 20 найкращих експонатів – музей наукових відкриттів.

Тож у музеї є на що подивитися та дослідити.

Як виявилося наука може бути захопливою і вивчати її можна не лише за допомогою складних формул, а весело та пізнавально, стверджують розробники музею.

Метою музею є те, щоб сучасні діти, які сидять біля комп̕ ютерів багато часу, не тільки грались у якість ігри, а щоб приходили до музею і потім шукали інформацію, що таке чорна діра. Чи, наприклад, що таке сипучі піски. Або, як за допомогою піску створити географічну карту. Учні 7-Б класу із захопленням створювали острови та гори.

А ще там можна бігати наввипередки з тваринами, стрибати на батуті. Є стіл молекулярної фізики та лазерні фігури Лісажу, а ще мега калейдоскоп. Учні отриману інформацію зможуть застосувати на уроках фізики і від такої науки – вони у захваті.

Галерея "У музеї наукових відкриттів - 26/03/2018"

Кiлькiсть переглядiв: 208