Життя 8-Б класу в жовтні 2017 року

У жовтні місяці для учнів 8-Б класу було проведено класні години та виховні заходи присвячені наступним темам:

1. «Добра людина та, що робить добро, чи та, що не робить зла»

2. «Микозацького роду нащадки!»

3. «Україна моя вишивана».

4. «Осінній дивограй».

Було проведено тестування за темами «Моє відношення до навчання» та «Я та мій клас», на виявлення відношення учнів до школи та вчителів, з метою дізнатися які предмети у дітей є найулюблініші, та виявити лідерів у класі.

Виховна година на тему «Добра людина та, що робить добро, чи та, що не робить зла» була проведена у формі відкритого кола, тобто учні могли освітлювати свої думки за бажанням з різних питань (фото додається).

Під проведення виховного заходу «Україна моя вишивана» було обговоренно питання національно-патріотичного виховання учнів. Ознайомлення учнів із розвитком української народної вишивки, її особливостями. Розкрито різновид вишивання на Поділлі. Проведена заочна подорож, шляхом перегляду відеоматеріалів. Поглибили знання учнів в пісенній скарбниці, обрядах, звичаях.

Під час проведення виховної години присвяченої святу осені «Осінній дивограй» учні були розбиті на групи за порами року. Під час заходу розвивається естетичне мислення учнів, вчити сприймати красу рідної природи, виховувати любов до природи.

Кiлькiсть переглядiв: 217