Про проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо особливостей пробного ЗНО-2018

З метою надання можливості ознайомлення з процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання, згідно з Положенням про пробне зовнішнє незалежне оцінювання, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 11.12.2015 № 1277 Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти (ХРЦОЯО) 24 та 31 березня 2018 року проводить пробне зовнішнє незалежне оцінювання (пробне ЗНО).

Участь у пробному ЗНО є добровільною і проводиться на платній основі за кошти фізичних та юридичних осіб. Вартість одного тестування складає 129 гривень (по Харківському РЦОЯО).

Реєстрація буде здійснюватися на сайті ХРЦОЯО з 9 до 31 січня 2018 року.

Проведення пробного ЗНО буде відбуватися в округах, які організовуються для проведення основного тестування (міста Харків, Балаклія, Ізюм, Красноград, Куп’янськ, Лозова, Чугуїв).

У рамках інформаційної кампанії ЗНО-2018 відповідно до Плану спільних дій Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти та Департаменту освіти Харківської міської ради від 25.09.2017 року та з метою інформування випускників закладів освіти щодо особливостей проведення пробного ЗНО-2018 Управління освіти просить Вас:

- організувати оновлення у закладах освіти інформаційних куточків «ЗНО-2018» - підрозділ «Пробне ЗНО» з використанням уніфікованих матеріалів, розроблених Харківським РЦОЯО (Додаток 1);

- провести інформаційно-роз’яснювальну роботу у з випускниками, а також з педагогами, батьками;

- розмістити інформацію про проведення пробного ЗНО на офіційних сайтах закладів освіти.

Додатково для використання в інформаційно-роз’яснювальній роботі надаємо в електронному вигляді буклет щодо особливостей пробного ЗНО-2018 (Додаток 2) та інформуємо, що на сайті ХРЦОЯО буде розміщено відеоролик щодо пробного ЗНО-2018.

Додаток в електронному вигляді в 2 окремих файлах

файл 1

файл 2

Кiлькiсть переглядiв: 251